Kwalitatieve dienstverlening

Onze corebusiness bestaat voornamelijk uit het opmaken van de balans en resultatenrekening van ondernemingen en eenmanszaken, alsook het vervullen van alle fiscale verplichtingen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor allerhande adviesverlening of begeleiding van specifieke opdrachten.

Met het oog op een optimale en volledige dienstverlening, werken wij nauw samen met bedrijfsrevisoren, advocaten, notarissen, sociale secretariaten en sociale verzekeringsfondsen.

Hierna vindt u een meer gedetailleerd overzicht van de verschillende domeinen waarin Fiscovan u kan bijstaan.

Wenst u een vrijblijvend en persoonlijk gesprek? Contacteer ons hier.

Verwerken en opvolgen boekhouding

Voor grotere ondernemingen vormen we een ideaal verlengstuk of klankbord voor de interne boekhoudkundige dienst. Bij kleinere bedrijven en éénmanszaken merken we vooral tijdsgebrek of gebrek aan voldoende geactualiseerde kennis terzake.

Lees verder

Fiscale controles

Vaak is het voor een zelfstandige of een ondernemer moeilijk zijn eigen zaak te bepleiten bij een fiscale controle. De fiscus zal immers steeds proberen het onderste uit de kan te halen.

Lees verder

Andere gespecialiseerde diensten

Naast de puur fiscale en boekhoudkundige aspecten van uw onderneming zijn er ook een aantal raakvlakken waar we met Fiscovan kunnen zorgen voor een belangrijke toegevoegde waarde.

Lees verder