Team van Boekhouders Accountants bij Fiscovan in Oudenaarde Oost-Vlaanderen

Een ervaren boekhoudkantoor

Fiscovan is een gerenommeerd kantoor dat instaat voor een hoogstaande en kwalitatieve dienstverlening inzake accountancy, fiscaliteit en allerhande adviesverlening voor ondernemingen, zelfstandigen, vrije beroepen en non-profit organisaties. Hierbij richten wij ons specifiek op het voeren van de boekhouding, de fiscale aspecten en uiteraard het vennootschapsrecht.

Sinds de oprichting in 1993 door Ludo Vander Haeghen, kende het kantoor een voortdurende groei. Op vandaag behartigen we, hoofdzakelijk op KMO-niveau, de belangen voor een omvangrijk en trouw opgebouwd cliƫnteel.

Meer dan 20 ervaren medewerkers dragen kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel en staan elke dag klaar om u op een gedreven en persoonlijke manier te begeleiden. Op vandaag is de fiscaliteit een complexe materie die onderhevig is aan voortdurende verandering. De continue bijscholing en opleiding van onze medewerkers garanderen u een accurate en professionele adviesverlening.

Onze aanpak is niet alleen gesteund op een goede relatie met de klant maar ons kantoor kent eveneens een goede reputatie en verstandhouding met alle betrokken overheidsdiensten.

Ook voor de begeleiding van specifieke opdrachten, kan u bij ons kantoor terecht. Geregeld werken wij samen met specialisten ter zake, met name advocaten, bedrijfsrevisoren, notarissen teneinde tot een behoorlijk en geschikt advies te komen.

Bent u als zelfstandige of bedrijfsleider op zoek naar een kantoor die u persoonlijk en professioneel kan bijstaan op het gebied van boekhouding en fiscaliteit? Of overweegt u een zelfstandige activiteit op te starten? Wij maken graag tijd voor een volledig vrijblijvend en verkennend gesprek in ons kantoor te Oudenaarde of bij u ter plaatse.

Contacteer ons voor een volledig vrijblijvend verkennend gesprek